Etiketter

, , , , , , , ,

Okej, nu får det vara slut på lallandet och ett litet lyft i kragen här!
Det finns en förkärlek i det här huset att ge både djur och andra ting smått fåniga namn. Katterna heter ‘Kompis’ och ‘Champis’, vilket då ska rimma, (men hade Rejn fått bestämma så hade Champis snarast hetat ‘Vännen’ eller ‘Polarn’.) Kaninerna som föds hos oss bär folks efternamn, med begynnelsebokstav utifrån när kullen kom. Hemma finns just nu ‘Arvidsson’,’Bodell’, ‘Eliasson’ och ‘Greider’. Den enda ankan som fått namn är vår drake, som då heter ‘Kattjävel’. Det har komplicerat saker och ting emellanåt, men blir det ett påfågelpar kommer Rejn ändå att lobba för att de ska heta ‘Hästskrället’ och ‘Byrackan’. Det livar liksom upp vardagen lite att fösa undan en anka med foten och säga saker som  ”flytta på dig kattjävel!”
Men nu var det detta med att ta sig i kragen gällande bloggen. Om du följt med oss sedan begynnelsen, så vet du nog att det som pryder varje inlägg faktiskt är en filmtitel. Många besök på Filmtipset har det blivit (Sveriges bästa filmsajt. Blir bättre ju mer man använder den). Men nu får det vara nog med det! Nu ska inläggen få mer relevanta rubriker och på så sätt bli lättare för både folk och sökmotorer att snappa upp. Vi pryder det här inlägget med den allra sista i sitt slag. Och en bild på en smått skeptisk ‘Champis’, även kallad ‘Svampis’, ‘Svampen’, ‘Champinjonen’, ‘Svampinjonen’, ‘Kantarellen’…champisskeptisk