Etiketter

, ,

Den första snön brukar ju alltid smälta bort ungefär samtidigt som den kom. Den här gången har vi faktiskt fått vinter på riktigt, trots att vi bara är i början av november. Visst hinner den smälta flera gånger om ,bara innan jul, men väderleksrapporten visar snö och någon minusgrad åtminstone en vecka till framöver. Det blev ett abrupt slut på höstprojekten i trädgården. Kommer det hela att ligga kvar blir det intressanta saker som kommer att töa upp på vårkanten.

Ankorna fryser uppenbart om fötterna i det kalla vita och kaninerna har fått komma in från åkern och har blivit placerade i sina vinterburar. Eliasson har svårt att förstå att man kan gå upp en våning på samma planka som det går att gå ner och fastnar frustrerad på den nätade nederdelen av det nya hemmet. Vi får väl lägga morotsbitar hela vägen upp, eller något, för att snitsla vägen.