Etiketter

, , , ,

Det nya året började inte så gott för fem individer i hönshuset. Fem unga och skrikiga tuppar bars till galgbacken och sedan galdes det inte mera därifrån.

Grävlingen i grytet fick tupphuvuden som den raskt drog ner i hålan. Det är tveklöst liv i den bostaden. I hönshuset är det lugnare. Hönorna är nog ganska nöjda med att slippa ha en hel liten klase herrar på ryggen så fort de vill käka i alla fall.

Vi själva har funderat på nyårslöften och konstaterat att ”äta ur frysen” under januari är en lämplig ambitionsnivå. I synnerhet behöver det tömmas lite nu när vi fyllt på igen. Det vore kanske också bra att lova hålla bloggen i rullning lite bättre än förra året också, men det finns nog ingen som vågar ge det löftet.

Det syns på bloggstatistiken att det varit lite folk här inne under jul- och nyårshelgen. Inte en endaste liten julhälsning har vi lyckats klämma ur oss för dessa helgvandrare. Vi rapar väl ut ett Gott Nytt År såhär ändå, sent omsider. Ta hand om er!