Etiketter

, , , , ,

I helgen satte vi igång med vår våffelsommar. Vi firade midsommar med några vänner och klev sedan upp i ottan och stökade för de första gästerna, som hängde på låset redan klockan elva. Vid parkeringen intill gaveln på ladan möttes de av världens maffigaste midsommarbukett, som vi gjort i vår ena skottkärra.

Lite små fadäser lyckades vi naturligtvis åstadkomma ganska omedelbart. Bland annat flög en av de första våfflorna, preparerad och klar, i en vid båge över köket och landade på kassaapparaten, som blev nedkletad i sylt och grädde. Det blev till att göra en ny, med lite fördröjning som följd, givetvis. Sedan började det ösregna och gästerna flydde hals över huvudet in till borden inne i härbret.
Följande dag började det nya våffeljärnet att bränna fast varenda våffla som Rejn försökte göra i det. Det blir en tur till butiken för byte innan nästa helg. Vi måste ju ha kökets kärna intakt ändå.

En gammal cykel som vi ropat in på auktion har fått lite svart färg och en handmålad skylt. Den har vi tänkt sätta uppe vid Svärdsjövägen när vi har öppet. Lite charmigt, tycker vi.
vaffelcykel
ingånggarden
skottkarra