Etiketter

, , , , ,

Idag var det auktionsdags i Kungsgården. Auktionsråttan Rejn var där förstås. Nu var det inte så mycket som var högintressant, men några småsaker drogs med hem i alla fall. En ådringsmålad låda ropades in och får tjänstgöra som något som håller ordning bland djurmaten, även om den nog egentligen är lite för ”fin” för det. Men saker har ju det värde de används till… En knallgul köksvåg och en servis från Gefleporslin fick också följa med hem. Det återstår att se om de blir för privat bruk eller om de får spatsera vidare via kuriosaboden.

Peter har ägnat sig åt att elda lite kvist i en tunna de senaste dagarna, så nu är det lite finare nere vid åkanten. Inne i impedimentet har vädret, kanske tillsammans med någon bäver, fällt ännu en stor klibbal. Det är ingen lätt match att ta sig fram där nere.

I fönstren har det börja spira lite. En av krukorna kan vi dessvärre inte minnas vad vi klämt ner för slags frön i. Varför tror man alltid att det är sådant som koms ihåg?