Etiketter

, , , ,

Det var så skönt att logga ut från alla sociala medier under förra julen, så vi har gjort detsamma i år. Vi lade helt enkelt ner alla skärmar utom lite tv och har ägnat ett antal dagar enbart åt böcker, tidskrifter, allehanda godis och åt att umgås med familjen och släkten. Nu är det mellandagar och då kräver vissa uppdrag lite av den varan, men det är fortfarande på återhållen nivå för de flesta av oss.

Peter och Lo fick kräksjuka, men piggnade faktiskt på sig helt tills dess att julafton stod för dörren. Övriga människor i familjen har förstås gått och varit otroligt nervösa och badat sig själva i handsprit i en sådan omfattning att huden skulle fungera utmärkt som tändmedel i kakelugnen vid det här laget, men vi klarade faktiskt första delen av julhelgen utan vidare kaskader.

I övrigt är det snart slut, året som tagit kål på så många kända röster och uppenbarelser och som så när dragit med sig ett antal av vänner och bekanta därutöver. Ur den aspekten känns det rätt så skönt att lägga året till handlingarna. Om vi nu ska tro att ett nytt datum skulle göra någon som helst skillnad.
stake