Etiketter

, , , , ,

Vi håller fortfarande på att jobba med spiskåpan, men resultatet av det övriga arbetet är i alla fall färdigt. Den gamla vävtapeten fick ett par snabba strykningar med vit färg, bara för att fräscha upp det hela lite. Vi ska sätta tapet senare, men det får duga för tillfället.
Det grå golvet ser ju rätt okej ut, så här på en bild, men är ett gravt misslyckande från början till slut. Vi skulle absolut inte ha någon plastfärg, kulören blev för ljus och till råga på allt så släpper färgen precis överallt och lämnar grundfärgen i full dager. Det ser ut som en inverterad dalmatiner. Efter jul får vi ta tag i det där och göra det grundligt med linoljefärg ändå. Nästa helg är det första advent och då börjar stökandet och städandet inför jul. Det vore väldigt olämpligt att ha en massa renovering kvar då.
nyttgolv