Etiketter

,

Igår tyckte vi att det var en lämplig dag för att springa på loppisar. Det var faktiskt väldigt länge sedan nu vi gjorde något annat än att ta en lov på Ånyo inne i Sandviken. Dels beror det förstås på att vi ofta går på auktioner istället, men också för att de egna skåpen är rätt så välfyllda redan. Det är sällan vi behöver något annat än ersättning för glas och glasskålar som tappas i golvet.
Förutom ett par torgvantar (som Rejn egentligen hade kunnat knåpa ihop själv) så blev det väldigt typiska fynd vi drog hem. En i princip felfri Kockums-kastrull, en karott i samma färgställning, ett par skålar som matchar med ett par vi redan hade, ett glas som passar fint till en belgisk öl och därtill ännu en sjal till Rejns enorma samling. I ett infall av nostalgi slog vi också till på ett parkeringsgarage från 70-80-talet till Lo.loppisfynd