Etiketter

, , , , , , ,

Som vi nämnt tidigare, så går det inte fort när vi ska göra saker i den här familjen. Det var flera år sedan vi målade om köksluckorna och eftersom vi hade en riktigt liten parvel här då, bestämde vi oss för att det inte var bråttom med beslagen till dem. Vi resonerade som så att det är bättre om de var svårare att öppna, än att börja med barnsäkra lås och grejer. Nu är barnet fyra år och vi har fortfarande inga knoppar och handtag. Det vi har är luckor och lådfronter som börjar bli skabbiga igen, eftersom vi sätter naglarna intill kanterna på dem hela tiden istället.
Efter att ha tjafsat med Beijer några veckor och de inte återkommit till oss, som de lovat, så har vi nu äntligen beställt beslag. Det blev från en butik med e-handel till slut. Eftersom luckorna är sextiotalare så blir det tickabeslag till skåpen och retrohandtag till lådorna. Det är inte de billigaste man kan hitta på marknaden, så 1500 spänn blev det totalt. Det svider lite.
ticka
uno.jpg