Etiketter

, , , , , ,

På lördagen hade vi lite mera tur med vädret och med det kom också gästerna till PerOls. En journalist var här och pratade lite kafé och självhushållning med oss. Tyvärr föll inte hennes val av våffla på läppen och det var ju lite olyckligt förstås. Önskemålet är ju att alla ska gå nöjda härifrån. Övriga gäster under dagen verkade dock nöjda, så vi får väl trösta oss med det.

Inte lyckades vi få fram några kycklingar ur äggen vi tog in heller. Det är väl inte så förvånande, då hönan låtit dem kallna, men det var värt ett försök. Just nu gör vi ett nytt försök med fyra ägg som en annan höna inte riktigt får plats med under sig. Gissningsvis är det också dömt att misslyckas, men om vi inte försöker går det garanterat inte.

Vi rensade lite i källaren och fann några gamla förpackningar torrvaror där. Det innebar att ankorna fick festa på Ekströms jordgubbsfromage. Det var uppskattat. Nu brukar torrvaror inte bli förstörda om det inte gått skadedjur i dem, men har vi inte ätit upp något som gick  ut 2013 så lär vi inte göra det senare heller.
smask