Etiketter

, , , , , ,

En kyckling till är på väg ur sitt ägg just i detta nu. Vi håller tummarna för att hönan ska rycka upp sig och bli en hönsmamma nu.

Ankorna har fått tillfällig husarrest innanför galler, tills vi skaffat en nivå till på ett par pallkragar. Idén att lägga armeringsnät ovanpå dem fungerade inte alls, utan ignorerades totalt. Nu ska vi så om dem för tredje gången.

Kompis verkar mera medtagen igen. Han är ute och springer, men blir liksom inte sitt fräsiga jag igen riktigt. Kanske är det något kvar i hans ben som spökar? Det blir i alla fall en ny avmaskningsomgång efter alla möss och sorkar, men sedan är det nog läge att ta kontakt med veterinären igen. Kanske behövs det en omgång antibiotika?

Fiket har varit en stor besvikelse idag. Vädret gör att folk håller sig härifrån. Vi hann i alla fall koka en rejäl omgång hallonsylt. Man får passa på när tiden finns.