Etiketter

, , , , ,

Klockan har passerat nio så här kvällen innan säsongsöppning av fiket och både huvudet och kroppen har börjat lägga av. Det har varit konstant jobb i många dagar nu. Än står en liten bergsknalle av prylar och blockerar vägen in i  loppisen och innan vi får ge upp för dagen ska det också kokas en omgång till med sylt. Igår lagades det blåbärssylt långt in på natten och det finns väl viss risk att det blir samma sak nu med. Samtidigt infinner sig den där gnagande oroskänslan som krafsar ideligen ”du har glömt någonting! Du har missat något!” Och så är det säkert. Massor av små saker, antagligen. Låt oss bara hoppas att det är sådant som går att rätta till under helgen och inte något som ställer allt på ända!

Färdigt eller inte – nu välkomnar vi hit våra gäster:
Nu är den sköna sommaren här ändå. Välkommen till Åttersta på en våffla eller två!
welcome