Etiketter

, , ,

Nu har vi inhandlat mera elkabel för att sätta upp i vårt härbre där vi har fik på sommaren. Det behövs lite möjligheter att placera lampor och annat här och var och det vore trevligt att slippa skarvsladdarna. Det är inte så charmigt. Eftersom vi behövde ett antal meter hade vi planer på att åka till Clas Ohlsson och handla, men efter lite fundering tog den ideologiska tanken över, så det blev till att handla lokalt i Sandviken. De något mindre städernas centrum behöver all stöttning de kan få, om vi alls ska kunna behålla någon handel där. Någon dag när det inte är allt för kallt ska vi gå ut och nagla upp lite sladdar. Sedan får vi hoppas att Rejns pappa kan tänka sig att godkänna och koppla ihop det hela framåt våren.

Såjord måste vi köpa också. Det börjar ju bli dags att sätta de små fröna.