Etiketter

, , , , ,

På nätet börjar drömmarna ge sig till känna där de dreglar över sina fröpåsar och trädgårdsplaner. Själva tänker vi på sommaren och känner oss smått trötta. Förra årets dåliga utkomst sitter kvar i oss och det känns som att det inte riktigt går att blåsa liv i det hela just nu. Kanske hinner det ändras när vårsolen värmer på allvar, men just nu bedömer vi att vi måste prioritera hårt för att inte hamna i samma antiklimax igen. Med något litet undantag tänker vi att det får bli blommor i trädgårdsbäddarna i år. Med en rörelse som ska skötas, ett hus som behöver ny färg på fönster och bågar, ett litet barn som vill ha sitt och en del annat som inte går att prioriteras bort, så får jordgubbar och bärbuskar vara de som får ta vår växtkraft denna sommar. Det känns nästan lite tragiskt när man skriver det, men livet ska ju trots allt levas, inte genomlevas.
klint