Etiketter

, , , , ,

Trots snön och kylan har fåglarna börjat sjunga vårvintersånger i solskenet. Det är ganska underbart. Vi har börjat fundera så smått över vilka öppettider vi ska ha i kafé, loppis och kuriosabutik i sommar. Det som i vanlig ordning ställer till det är våra respektive övriga arbeten, men också en Almedalsvecka, som tyvärr ligger inslängd  riktigt galet. Nog hade de väl kunnat tänkt på oss, när de bokat upp första veckan i juli? Rejn är väldigt sugen på att åka, så det lutar väl åt att det får bli några dagar och att det får bli som dominerar i år. Det tråkiga med det upplägget är att svinnet blir större än när vi har öppet flera dagar i sträck. En annan klurighet är hur vi ska göra för att tydliggöra skillnaden mellan loppisen och kuriosabutiken. Det är många som inte uppfattar avgränsningen, vilket förstås är förståeligt när ingången är densamma, men skattetekniskt är det ganska viktigt. Vi är hederliga människor som vill göra rätt. Det är en nöt att knäcka.
summer