Etiketter

, , , , ,

Kylan håller i sig och det märks även inomhus. Även om golvdraget blir något bättre när snö ligger mot husgrunden är sockor ett måste på varje fot. Att gå på toa är ungefär som att besöka ett utedass och den bakelitliknande sitsen vi har på toaletten är allt annat än en skön upplevelse. Under tio minusgrader drömmer vi alltid om ett modernt badrum med golvvärme. Daniel började till och med att fundera på bastu under dagen. När det var dags att laga middag noterade vi att förpackningarna med tomatkross hade frusit i skafferiet. Vinet från matkällaren behövde upp ett antal grader. En stund vid järnspisen ska väl lösa den saken. Ankorna hade däremot tröttnat på att vara inne i morse, och skulle prompt ut en stund. Man kan fråga sig vad de får ut av det, med tanke på att de går två meter och sedan lägger sig ner och ligger där tills det är dags att gå in igen. Men är de glada är vi nöjda.