Etiketter

, , , ,

Med barn, husdjur, höga, dammsamlande golvlister i flera rum och spegeldörrar överallt vore det bra om man gillade detta med rengöring. Men vi tycker inte om att städa, tyvärr.  Det går ofta att rita fina figurer i lurvet som lägger sig här och där. Den här tiden på året brukar vi ägna oss åt det tveksamma nöjet att knäskura vårt ljusgula golv på övervåningen. Det behövs verkligen. Ett tag hade vi trappan mellan våningarna målade i samma färg, men det var helt enkelt för mycket för oss. Dammråttorna låg och skrattade hånfullt åt oss så fort vi passerade. Så den fick bli grå som hallgolvet istället. Inte lika snyggt, men mera snällt för att dölja bristande städiver. Utifrån den utgångspunkten är det oerhört svårt att förstå trenden med att måla golv vita. Hur orkar folk?
rotviska