Etiketter

, , ,

Det är frost varje natt nu. Även om vi haft några riktigt fina och soliga dagar, så håller sig temperaturen några grader under nollan en bra stund på morgonen. Den senaste buketten med Ringblommor slokar i en vas på bordet. Sannolikheten för att det blir några fler att ta in i år är väldigt liten. Istället har vantar och öronmuffar plockats fram. Även rumpskydd till cykeln har letats fram ur gömmorna. Vi ställer aldrig av våra cyklar, utan hojar åtminstone korta sträckor året runt.

Det är inte bara vi som mentalt och praktiskt förbereder oss för det som komma skall. Minst två personer har den senaste tiden meddelat hur många dagar det är kvar till jul – och de tidigaste butikerna har redan börjat ta fram sina julsaker. Det är inte så konstigt att så många är trött på det hela redan innan julhelgerna är över. Vi talar hela tiden om att leva i nuet, men det verkar inte finnas någon som gör det. Krispiga tulpaner saluförs för att vi ska känna vår redan i februari, höstkläderna saluförs till midsommar och julen börjar vi tydligen tänka på redan nu. Rejn har noterat att hennes sida på Styleroom har börjat få träffar på julalbumen, så det är inte bara butikerna som rustar sig.visset