Etiketter

, , ,

Kan ett liv vara opolitiskt? Ja kanske. Våra är det definitivt inte, då vi både sysslar med partipolitik och nämndemannaskap till vardags. I den här bloggen har vi däremot inte haft för avsikt att sprida våra politiska åsikter. Men sedan är ju frågan hur pass  ofärgad en text kan bli? Våra värderingar skiner ju igenom en del i det liv man lever. Sedan blir det förstås olika beroende på vilken aspekt av tillvaron som faktiskt får en plats såhär. Vi hade ju kunnat skriva om annat. Kommunpolitik eller familjeformer till exempel. Men PerOlsbloggen handlar väldigt lite om vad som händer i världen utanför just nu och desto mera om livet här i Åttersta. Byn vi inte visste fanns, innan gården kom upp på Hemnet för fem år sedan. Det är en ynnest att få leva här. Ibland glömmer vi det, i hemmablindhetens tecken. Att andra har samma problem kan ni läsa om på Maria och Jenks blogg. Men är vanan att läsa om självhushållning så har ni nog redan varit där.