Facebook. Det är vad som drar folk, uppenbarligen. Merparten av nya gäster till vårt gårdsfik verkar ha uppmärksammat oss den vägen, antingen via våra annonser eller genom rekommendation från bekanta. Det sistnämnda är roligast förstås. Att folk återkommer och dessutom rekommenderar oss för sin omgivning ser vi som ett gott betyg. Utan nöjda gäster och trevligt folk som påminner oss om hur mysigt det är här ute skulle det nog inte vara värt att offra semestern på det här. Det är ju inte direkt någon inkomstkälla att leva på 🙂

Vi funderar på att utöka djurskaran med ett par påfåglar. Det vore himla skoj med ett par som gick här och vankade. Men tydligen ska de vara hemska på trädgårdslanden, så innan dess blir det att bygga en stålbur kring grönsakerna. Till skillnad från håra ankor kan påfåglar flyga, så det räcker inte med något litet staket där.