Etiketter

, ,

Idag har det varit lite hålligång här på gården. Vi började morgonen med att en kanin nöp lilla Lo i fingret så det blödde ymnigt och gräts åtskilligt med tårar. Sedan hade vi ganska god trafik i kaféet en stund. Både kaffekannor och hjortronsylt tog slut. Gästerna verkade i allmänhet tycka det var roligt att komma hit, även om fler skyltar både från det ena och det andra hållet efterlystes. På något sätt måste vi försöka få fram att aktiviteterna sker inne på gården och att de stora, stängda portarna på gaveln inte innebär att vi har stängt. Några av besökarna hade kommit på rekommendation av andra. Sådant är förstås jättekul att höra. Kanske hade också vår lilla flygbladsutdelning på Bangen igår givit något resultat…

Nu har vi några dagar med annat att göra innan vi öppnar fiket på torsdag igen.

morgonte1

frukostte2