Etiketter

, ,

Vi älskar andra hand. Så som de flesta andra loppisinnehavare så går vi också själva på loppmarknader och söker på begagnatmarknaden för både det ena och det andra. I lördags besökte vi Rejns föräldrar i Gävle och shoppade loss ordentligt på höstens klädbytardag i Polhemsskolan. Vi var knappast ensamma om detta, utan möttes av många långa köer i entrén, men hittade ändå både det ena och det andra till vår lilla ”Loppa”. Det känns otroligt bra att handla sådant som man ändå behöver begagnat och ännu bättre att dylika tillställningar också drar så mycket folk. Vi har som så många andra betydligt fler saker än vad människor egentligen behöver. Om man på allvar kunde knäcka koden som skapar behovet av saker så vore det lättare att bidra till en bättre värld, men det prylgalna samhället vi nu existerar i är det svårt. Så tack och lov för second hand!