Etiketter

,

Nu har vi smygöppnat vårt lilla våffelfik. Tanken är att vi ska sälja lite våfflor i ladugårdens lilla härbre varje lördag augusti ut i alla fall. Så småningom är tanken att vi skall ha ett riktigt sommarfik här på gården, men just nu provar vi så här. Samtidigt har Rejn öppnat sin lilla kuriosabod intill loppisen. Det är ett litet utrymme i gamla stallet där vi säljer lite dyrare och möjligen lite roligare saker än det som ligger ute i loppmarknadsdelen. Med tiden hoppas vi kunna utöka den försäljningen med produkter som vi skapat och odlat själva på gården. Redan nu finns där en och annan reparerad och ommålad attiralj.

Det blev ett par burkar hallonsylt av dagens skörd. Tyvärr är hallonen, precis som allting annat i trädgården, angripet i år.

Kuriosaboden och våffelfiket har öppet lördagar 11-18 och loppisen dagligen samma tider.